Katalog Barang Sewaan Perkahwinan SuperCun Wedding (Rental Item)

Hai olls!
Kalau sebelum ni kami dapat banyak pertanyaan daripada customer2 yang nak tahu barang apa yang kami sewakan dan yang nak tengok katalog penuh beserta harga barang-barang kahwin yang kami sewakan.

Nah! Ini dia..atas hasil tak tidur malam admin, maka terhasillah katalog barang sewaan ni. Lengkap dengan GAMBAR, NAMA ITEM (KOD ITEM), HARGA dan KUANTITI STOK yang kami ada. Lepas ni..kalau anda nak sewa barang-barang kami, anda hanya perlu dail nombor telefon butik kami ni (0333920487), waktu operasi (10am-6.30pm, 2-3pm waktu rehat kami..maka kami tutup sebentar ye) ...sebutkan Nama Item dan kuantiti yang anda nak sewa. Senang je..

Ada yang pernah bertanya, "bila saya patut bayar deposit untuk block date barang-barang sewaan ni?" Jawapannya, kalau cepat lagi bagus...takut-takut kalau last minute dah ada orang lain yang booked terlebih dahulu. Melopong lah u olls nanti..

Sila review katalog di bawah ni. Ada 7 katalog kesemuanya. Tengok puas-puas sampai juling ye..hehehe








Kalau nak lagi senang...U olls boleh datang terus ke butik kami , tengok sendiri depan mata...size, warna dan rupa barang-barang dalam katalog ni dan pilih barang2 yang anda nak sewa. Kalau nak tau lokasi butik SuperCun Wedding, boleh klik sini ye:
LOKASI BUTIK



Pelamin SuperCun Wedding dalam Majalah Inspirasi Perkahwinan Mac 2014

Salam sejahtera pembaca blog SuperCun!

Kami nak umumkan berita gembira..salah satu daripada Pelamin by SuperCun Wedding telah diterbitkan dalam majalah yang tidak asing lagi iaitu Majalah Inspirasi Perkahwinan..edisi bulan Mac 2014. Baru je lagi terbit. Anda boleh refer mukasurat 134 dan 135...

Pelamin yang diterbitkan adalah Pelamin Rustic Vintage(Oldies) yang kami design dan setup khas untuk Pameran Pengantin MEFA di SACC(Shah Alam Convention Center) pada 27-29 Disember 2013 yang lalu.

Tahniah kepada Team SuperCun Wedding atas kerja keras anda semua :)

Anda boleh review gambar-gambar di bawah ni. Dan berita baiknya..kalau anda bawa bersama Majalah Inspirasi Perkahwinan Mac 2014 ke butik SuperCun Wedding atau hantar screenshot mukasurat 134 atau 135 ke WhatsApp kami, anda layak menerima diskaun untuk Pelamin Rustic Vintage(Oldies) atau mana2 Pakej Pelamin Dewan kami...diskaun yang diberi dari RM300-RM500 bergantung kepada pakej apa yang anda ambil. Tempoh sah promosi ini adalah dari 25 Feb -31 Mac 2014.

Contohnya..Pelamin Rustic Vintage(Oldies) kami berharga RM3000(pelamin sahaja). Harga selepas diskaun hanya RM2500 sahaja(berdasarkan terma & syarat).

Untuk keterangan lanjut, boleh terus datang ke butik kami , Whatsapp 0192242996( Kak Husna ) atau Email ke supercunwedding@gmail.com .

Alamat: Lot 2119, Jalan Hj Abdul Rahman, Meru, Klang, Selangor(exit tol Setia Alam). Berdekatan Bhp Meru dan Metro Driving Meru.



Wedding Photo Props untuk dijual

NEW DESIGN PHOTO PROPS (2014) - untuk dijual

Hi..olls. Kami baru je menyiapkan design baru photo props untuk wedding atau engagement. Design terbaru ni lebih cool dan cute. 

HARGA: RM35 for 10pcs including : 6pcs "wording", 4pcs other shapes(moustaches, lips, spectacles, bow ties, hats, etc)

Anda boleh beli secara walk in di butik SuperCun Wedding di Meru, Klang(exit tol Setia Alam) atau melalui tempahan Courier/Pos : RM10(Sem Msia), RM15(Sbh/Swk). 

Tempahan melalui pos perlu dibuat selewat-lewatnya 2 minggu sblm majlis untuk mengelakkan masalah barang lambat sampai.
Cara tempahan:
1: Pilih Kod 10pcs photo props(6 wording, 4 shapes) yg anda minat(rujuk gambar Set A - Set F di bawah),
2: Call 03-33920487(10am-6pm, 2-3pm rehat & tutup sebentar) atau Whatsapp: 0192242996(10am-6pm shj)

Senang saja...pilih2 code dari 6 gambar di bawah ye..lepas tu hubungi kami melalui call/whatsapp.

OKTOBER 2013 PROMO: DISKAUN PELAMIN RUMAH, PELAMIN KHEMAH & PELAMIN DEWAN

The SuperCun Wedding kini melangkah lebih jauh...
Kami memperkenalkan design pelamin terbaru kami ..Pelamin Kristal Kerawang, Pelamin Curt Curtain dan Pelamin Pergola Lily.

Setiap pelamin direka dengan bunga artificial berkualiti tinggi yang tidak jauh beza daripada fresh flower. Kebaikan bunga artificial ini, nampak macam fresh flowers, tetap segar bila2 masa dan pelamin anda kelihatan ekslusif spt menggunakan fresh flowers.

Sempena PROMOSI bulan OKTOBER 2013, setiap pakej diberi PERCUMA:
- PHOTOBOOTH
- Sewaan Percuma Payung Lace sepasang (untuk berarak)
- Photo Props x 10pcs
Semua hadiah percuma ini bernilai RM300

Dan yang paling istimewa, setiap PELAMIN RUMAH, PELAMIN KHEMAH atau PELAMIN DEWAN akan diberi diskaun RM250 jika anda booking sebelum 30 Oktober 2013.

Untuk keterangan lanjut, boleh rujuk gambar di bawah:

PELAMIN KRISTAL KERAWANG

PELAMIN CURT CURTAIN

PELAMIN PERGOLA LILY

Pertanyaan/Perbincangan:
Datang ke butik kami di alamat: Lot 2119, Jln Hj Abd Rahman, Meru, Klang.
Call: 03-33920487
WhatsApp: 0192242996 (Pn Husna)


Gramophone @ Pemain Piring Hitam Antik Rare Untuk Dijual..!

Selain daripada perniagaan perkahwinan, kami juga gemar mengumpul barang-barang antik yang rare. Bukan sahaja untuk perhiasan tetapi ianya kadang-kadang juga digunakan sebagai props untuk hiasan pelamin dan juga photobooth corner.

Kami juga ada menyewakan barang lama antik vintaj ini kepada sesiapa yang memerlukan.
Dan, ada juga yang kami nak jual kepada mereka yang minat!

Untuk entry kali ini, kami ingin buat tawaran untuk letgo 2 Gramophone kesayangan kami... :)


1) Gramophone Corong Merah - Malaya Crown KLC Singapore!

Ini merupakan gramophone yang sangat antik dan rare. Kalau buat deco dan photoshoot wedding memang cukup klassik! Biasa kalau jumpa gramophone, ianya corong kuning. Tapi, ini yang merah malaya punya!

Ianya masih dalam keadaan baik dan berfungsi.

Jom kita layan gambarnya:

pandangan dari hadapan

pandangan sisi


bahagian engine dalam
cop Malaya Crown K.L.C Singapore pada engine
Kami juga pernah ke kedai antik, harganya mencecah RM5000 - RM6000!

Namun, kami cuma nak jual pada harga istimewa RM4500 sahaja!


2) Gramophone Box Portable - His Masters Voice!

Gramophone ini dijaga sangat rapi oleh pemiliknya (seorang collector dari Australia). Kualiti memang sangat cantik, semuanya boleh fungsi dengan baik. Sound sangat KUAT..!

Lihat gambarnya:
ada pemegang mcm beg, boleh bawa kemana sahaja


ada laci utk simpan record

tempat simpan jarum

bhgn head - his master voice


speed slow & fast masih berfungsi


 Tonton video berikut untuk dengar sendiri kualiti sound. Memang sangat kuat sound nya!




Harga OFFER kami cuma RM1800.. Siapa cepat, dia dapat ye...
Boleh PM kami di facebook: http://facebook.com/messages/SuperCunWedding

Ramadhan Flash Sales 2013

Salam Ramadhan untuk semua muslimin & muslimat ..

Sempena bulan mulia ini, kami mengadakan dua kali Ramadhan Flash Sales. Pada 10-19 Julai 2013, Flash Sales pertama untuk Pakej Pasang Siap Photobooth dan Guestbook telah berlangsung dan mendapat sambutan di luar jangkaan. Pada kali ini, kami akan melancarkan Ramadhan Flash Sales yang kedua pula iaitu untuk barang-barang sewaan.

Diskaun hingga 50% untuk barang-barang terpilih. Flash Sales berlangsung dari 27 Julai hingga 2 Ogos 2013. Diskaun sah untuk minima booking berjumlah RM150 dan ke atas dan sah untuk majlis pada September 2013 hingga Jun 2014.

How to make booking?
PM our inbox ur event date (http://www.facebook.com/messages/SuperCunWedding)
& items u interested to rent,
or visit our boutique(by appoinment only):
Lot 2119, Jln Hj Abd Rahman, Meru, Klang

How to make appoinment?
SMS/WhatsApp ONLY: 0192242996


Anda boleh rujuk senarai barang dan harga DISKAUN seperti di bawah:

CODE: BUNGA TYPE C
----------------------------------
Colour: Purple 
Quantity available: 2 sets
Normal Price: RM30 per vase
After Discount: RM20 per vase

CODE: BUNGA TYPE J
----------------------------------
Colour: Merah Putih Peach 
Quantity available: 2 sets
Size: 65cm(tinggi)
Normal Price: RM35 per vase
After Discount: RM25 per vase


BACKDROP LONDON THEME
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Size: 3.5'(lebar) x 6'(tinggi)
Normal Price: RM50
After Discount: RM30
Limited for backdrop only. Other props not included.


BACKDROP PARIS THEME
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Size: 4'(lebar) x 6'(tinggi)
Normal Price: RM100
After Discount: RM50
Limited for backdrop only. Other props not included.


ENGLISH BICYCLE (FOR PROPS)
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Normal Price: RM100
After Discount: RM50
Limited for bicycle only. Other props not included.
Boleh dismantle.Muat kereta biasa.

VINTAGE BICYCLE/ BASIKAL TUA (FOR PROPS)
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Normal Price: RM130
After Discount: RM80

PARIS BAG TYPE B (FOR PROPS)
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Size: 34cm(lebar) x 29cm(tinggi)
Normal Price: RM20
After Discount: RM15

VINTAGE BAG (FOR PROPS)
---------------------------------- 
Quantity available: 3 pcs
Normal Price: RM30 per pcs
After Discount: RM15 per pcs


KERUSI GARDEN (FOR PROPS)
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Normal Price: RM70
After Discount: RM50
Boleh dismantle. Muat kereta Myvi/Hashback

KERUSI PELAMIN TYPE B
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Size: 140cm x 62cm x 56cm
Normal Price: RM150
After Discount: RM120

KERUSI PELAMIN TYPE C
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Size: 24inch x 22inch x 50inch
Normal Price: RM120
After Discount: RM100

HANGING BIRD CAGE
---------------------------------- 
Quantity available: 2 pcs
Normal Price: RM40 per pcs
After Discount: RM30 per pcs


BACKDROP PELAMIN MINI TUNANG
---------------------------------- 
Quantity available: 1 set
Normal Price: RM100 per set
After Discount: RM60 per set
Limited for backdrop only. Other props not included
Muat kereta Myvi/Hashback

ENGLISH/VINTAGE SIDE TABLE
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Normal Price: RM50 per pcs
After Discount: RM20 per pcs
LImited for side table only. Other props not included.

GRAMMOPHONE VINTAGE (FOR PROPS)
---------------------------------- 
Quantity available: 2 pcs
Normal Price: RM150 per pcs
After Discount: RM100 per pcs

CANDLE LANTERN XXL SIZE
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
Size: 2' (tinggi)
Normal Price: RM50 per pcs
After Discount: RM25 per pcs
Including decoration inside.

BUAIAN BERENDOI
---------------------------------- 
Quantity available: 1 set
Size: 4.5' (tinggi)
Normal Price: RM100 per set
After Discount: RM50 per set
Limited for buaian berendoi (bakul & stand). Other props not included.
Boleh dismantle & muat kereta biasa.

BANTAL NIKAH VIP
---------------------------------- 
Quantity available: 2pcs
Size: 27inch x 39inch
Normal Price: RM120 per pair
After Discount: RM80 per pair

VINTAGE RADIO (FOR PROPS)
---------------------------------- 
Quantity available: 1pcs
Size: 10inch(tinggi) x 20inch(panjang)
Normal Price: RM60 per pcs
After Discount: RM30 per pcs

PLATFORM TYPE B (FOR PELAMIN)
---------------------------------- 
Quantity available: 1 set
Size: 4' x 6'
Normal Price: RM100 per set (3 pcs)
After Discount: RM80 per set
Muat kereta Myvi/Viva

ENGLISH PANEL (FOR GUESTBOOK BACKDROP)
---------------------------------- 
Quantity available: 1 pcs
White panel with 9 oval frames. Oval frame can put picture inside.
Normal Price: RM50
After Discount: RM25
Limited for panel only. Other props not included.


How to make booking?
PM our inbox ur event date (http://www.facebook.com/messages/SuperCunWedding)
& items u interested to rent,
or visit our boutique(by appoinment only):
Lot 2119, Jln Hj Abd Rahman, Meru, Klang

How to make appoinment?
SMS/WhatsApp ONLY: 0192242996
 
SuperCun Wedding (Sewa Barang Perkahwinan) © 2011 - 2013 | Lot 2119 Jalan Hj Abd Rahman, Pekan Meru, 41050 Klang. Selangor. Tel: 03-33920487